Beneteau Oceanis 30.1 – en dröm för familjen? X56
Tillräckligt liten för att vara lätthanterlig men samtidigt otroligt rymlig och med all tänkbar komfort. …
Redaktionen tipsar
X Shore Eelex 8000 – i duell mot känd fossilbåt!
X Shore storsatsar och lanserar en ny modell. Är detta starten på en ny el-epok …
Gör det själv
Täta luckan som ett proffs!
Dropp… dropp… Fixa temporärt. Eller kanske dags att göra det ordentligt? Vi låter experten visa hur dropp tar stopp. För alltid. Häng med!
Hamnen Play
Gott ombord: Koka en krabba
Krabbor är skaldjurens vagabonder. De kan ge sig ut på långa vandringar över havsbotten. Svenskt rekord har en hona som gick från Lysekil till Kullen, det tog fyra år! Allt enligt Havsfiskelaboratoriet i Lysekil.
Gott ombord: Pilsnerbröd för miniugn
Det här är ett bröd som lämpar sig bra att baka i en miniugn på minsta låga, uppe på spisen. Brödkryddan kan man både variera och utesluta. En favorit är kummin.
Gott ombord: Båtbröd till frukost
Kan du tänka dig något mysigare än nybakat bröd på morgonen? Blanda ingredienserna i en långpanna med teflon på kvällen med en träslev. Sedan jäser degen över natten när man själv ligger och jäser i kojen. På morgonen är det bara att grädda. Smakar och doftar garanterat gott.
Gott ombord: Thaikyckling med kokosmjölk
Kokosmjölk på burk är en utmärkt båtkonserv – om man gillar exotiska smaker. Kokosmjölk ersätter grädde i grytor och pannor men kräver starka kryddor för att balansera smaken. Här är recept på en thailändsk kycklingrätt. En fryst kyckling ombord fungerar som kylklamp och håller åtminstone ett dygn i kylen.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Redaktionen tipsar
Populärt
Ledsen, vi hittade inga inlägg. Försök igen