Att rensa och tillaga fisk och sjöfågel är en sak. Men få vet vilka delar som bara är bukfylla. Och vilka som är de riktiga delikatesserna. Häng med på en lektion!
Se också:
Del 12 – Finska utposter – finalen och höjdpunkterna!
Del 11 – Helsingeholmen – tjock rök döljer öns hemlighet.
Del 10 – Fordrande färd i förföriska finska farvatten.
Del 9 – Siköga, fågeltunga och andra delikatesser.
Del 8 – Det bästa med att växa upp med fri horisont.
Del 7 – Byxa, abborre och kärlek till skötbåtar.
Del 6 – Flundror i massor, sisu och Vasaloppet
Del 5 – Klovaskär – kala klippor och magiskt siktdjup.
Del 4 – Kvinnan som bor i Finlands högsta fyr.
Del 3 – Kamp mot toppen i mytomspunnen fyr.
Del 2 – Bengtskär minner om krigets kalla vindar.
Del 1 – Äventyr i fängslande finska farvatten.